В предаването Бареков и Байрактаров без цензура, което се излъчва

...
 В предаването Бареков и Байрактаров без цензура, което се излъчва
Коментари Харесай

Николай Колев - Босия пред Бареков и Байрактаров: Глупостта, некомпетентността и неморалността управляват държавата!

 В предаването " Бареков и Байрактаров без цензура ", което се излъчва всяка събота от 10:30 ч. онлайн по телевизия " Евроком ", посетител бе Николай Колев - Босия, като това бе първото му посещение в студио, след 81 - дневната му гладна стачка. 
Босия съобщи, че се е съгласил да бъде посетител в студиото на Бареков и Байрактаров, защото има доверие само в това предаване и точно пред тях и феновете им желае да изнесе скандална информация за корупция. Той съобщи, че всички други медии са превърнати в " комфортно средство за лъскане на обувките на ръководещите ".

Николай Колев стартира с коментар, в който съобщи, че Ивайло Московски от дълго време е за " прокуратура, следствие и затвор ", по думите на журналиста - отстъпник. 

Бареков и Байрактаров показаха документ с информация от Върховна Касационна Прокуратура, който е показан на Парламента. Документът гласи следното: 

" На 14 март 2017 година, след осъществена инспекция на информацията от сигнала по реда на член 145 от закона за Съдебната власт, Специализираната Прокуратура е образувала досъдебно произвеждане и е почнала следствие против проведена незаконна група, състояща се от шест чиновници на " Изпълнителна организация автомобилна администрация (занимаваща се с издаване на незаконни свидетелства за ръководство на МПС). Стойността на едно удостоверение за правоуправление на разположение, без нужния учебен ценз е варирала сред 50 и 100 лв.. "

Босия разясни, че в действителност не става въпрос за шест, а за дванадесет индивида, като към шест от тях са били повдигнати обвинявания и все пак сега те са на работа, в това число и на управителни позиции. Били са възобновени с една извънредно нагла неистина от страна на зам. министъра Ангел Попов - човек на Валери Симеонов. 

Запитан дали Прокуратурата счита, че господин Московски има отношение към тази незаконна група, Николай Колев съобщи, че Прокуратурата признава, че има закононарушение и обособена незаконна група, само че до такава степен. " Стига се до такава степен, че Попов и Войновски настояват, че съдът е възстановил пълномощията на 12 -е упрекнати, която е долна неистина ", продължи Босия.

По мотив опасността, която насочи Валери Симеонов към основния прокурор, който по конституция има право да го арестува, Босия разяснява по този начин: " Това е страна, в която кой знае защо, Прокуратурата се намира в Съдебната власт. Другия вид е тя да е в Изпълнителната власт и да е на директно послушание на премиера. "

Босия съобщи, че нелепостта, некомпетентността и неморалността ръководят страната. Босия продължи, като отсече, че под ведомството на Московски има няколко проведени незаконни групи, има хора, които са задържани и свалени от власт, а той самият не е " пипнат " и не носи никаква отговорност. " Той е политическото лице, което първо би трябвало да понесе отговорност ", безапелационен бе Колев.

Назначаването на новия министър на Транспорта - Росен Желязков, който отговаряше за печатането на подправените бюлетини, по време на така наречен " Костинбродска спекулация ", разконспирирана от Николай Бареков, Босия разяснява: 

" Той е надълбоко незапознат във връзка с превоза. Абсурд е да бъде назначен подобен честен изтърсак! "

 
BNews.bg
 
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР